23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI

FOTOĞRAF YARIŞMASI

Projenin Adı : "GÜLÜMSEYEN ÇOCUKLAR”  KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI

Projenin Amacı: Çocukların Fotoğraf Sanat’ına olan ilgilerini desteklemek; “ GÜLÜMSEYEN ÇOCUKLAR”  algıda seçiciliğimizi çocukların mutlu olduğu anlara çevirip ,etrafa biraz daha  dikkatli bakmalarını sağlamak

Fotoğraf Konusu: "GÜLÜMSEYEN ÇOCUKLAR"

Katılım Koşulları:

Yarışmaya katılan eserler siyah-beyaz ya da renkli baskı dalında ve tek kategoride değerlendirilecektir.

Fotoğraflar mat kâğıt üzerine, paspartusuz ve çerçevesiz olacaktır.

Yarışmaya katılacak eserler daha önce hiçbir yarışmaya katılmamış, ödül almamış ve herhangi bir yerde sergilenmemiş olmalıdır.

Yarışmaya en fazla 5 eserle katılına bilir.

Fotoğrafların kısa kenarı 20 cm’den kısa, uzun kenarı 40 cm’den büyük olmayacaktır.

Yarışmacılar resimlerinin arka sayfalarına ad ve soyadlarını, doğum tarihlerini, ev ve okul adreslerini, telefonunun yazıldığı kâğıt zarf içine konacak, zarf kapatılacak. Üzerine rumuz yazılacak. Aynı rumuz yarışmaya katılan fotoğrafın arka yüzüne sol alt köşeye yazılacaktır.

Eserler en geç 17.04.2017 gününe kadar Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilecektir.

Yarışma sonunda ödül alan eserler iade edilmeyecektir. Kepez Belediyesi eğitim faaliyetlerinde, afiş, katalog, broşür, vb. gibi her türlü tanıtım etkinliklerinde kullanma hakkına sahip olacaktır.

Yarışma sonunda ödül alanların yanı sıra yarışmaya katılan fotoğraflar sergide yer alacaktır.

Ödüller KEPEZ BELEDİYESİ GELENEKSEL 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ kutlamalarında verilecektir.

Katılımcılar adına Katılım Belgesi düzenlenecektir.

Yarışma Alanı: Beldemizde Ortaokula devam eden tüm çocuklara açıktır.

Yarışma Grupları: Yarışma Ortaokul (5-6-7-8. Sınıflar) öğrencileri arasında yapılacaktır.

Seçici Kurul:  Belediye Encümen Üyelerinden 2 (iki) kişi, Yazı İşleri, Doğa Koleji Ortaokulu Müdürü, görsel sanatlar öğretmenlerinden en az 1 (bir) öğretmen ve bir fotoğraf sanatçısından oluşacaktır.

Ödüllendirme: 1 adet birincilik, 1 adet ikincilik, 1 adet üçüncülük ödülü verilecektir.

Ödüller:

Değerlendirme Komisyon Günü: 20.04.2017, saat 10.00

Komisyon gerek görürse "Mansiyon" hakkını kullanacaktır.

Birincilik Ödülü  : Tam altın

İkincilik Ödülü    : Yarım altın