Haberler

100.Yıl Plaj Voleybolu Şenliğini Gerçekleştirdik 1600 900 Kepez Belediyesi

100.Yıl Plaj Voleybolu Şenliğini Gerçekleştirdik

Kepez Belediyesi 100.yıl Plaj Voleybolu Şenliği Gerçekleştirildi Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz 100.yıl Plaj Voleybolu Şenliği 3-4-5 Ağustos 2023 tarihlerinde Kepez sahilde yer alan Belediyemiz Voleybol Sahasında yapıldı. Kadınlarda 18, erkeklerde 32 takımın katıldığı turnuvada, 100 seçkin sporcu dereceye girmek için izleyicilere heyecanlı karşılaşmalar yaşattı. Dereceye giren takımlar aşağıdaki gibidir: KADINLARDA: 1.Kübra TANRIKULU –…

read more
Bu Hassas ve Zorlu Günlerden Birlikte Başararak Çıkacağız 1024 768 Kepez Belediyesi

Bu Hassas ve Zorlu Günlerden Birlikte Başararak Çıkacağız

Dün gece yangın bölgesine ulaşan İtfaiyemiz, Afet Koordinasyonu Merkezinden aldığı görev ile Muğla Milas Mazılık mevkisindeki görevini başarı ile yerine getirmektedir. Bu hassas ve zorlu günlerden birlikte başararak çıkacağız.

read more
Kepez Plajı Temizlendi 1440 1440 Kepez Belediyesi

Kepez Plajı Temizlendi

Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Kepez plajını temizlediler. Sahillerimiz tertemiz oldu, sahillerimizi koruyup kollamak hepimizin görevi.

read more
Sahipli Kedi Köpeklere Kuduz Aşısı Yapılmıştır 1065 710 Kepez Belediyesi

Sahipli Kedi Köpeklere Kuduz Aşısı Yapılmıştır

Belediyemiz ile Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle sahipli kedi – köpeklere Belediye hizmet binası karşısındaki çay bahçesinde kuduz aşısı yapılmıştır.

read more
Akıllı Şehir Olma Yolunda İlk Adımımızı Atıyoruz! 1440 959 Kepez Belediyesi

Akıllı Şehir Olma Yolunda İlk Adımımızı Atıyoruz!

Akıllı şehir olma yolunda ilk adımımızı atıyoruz. Görüntü kamerası ve lidar sistemi donanımlı araç sayesinde Kepezin 360 derece yüksek çözünürlüklü panoramik haritasını çıkartıyoruz. Toplamda 120 km yol ağımız taranarak görüntülü haritamız çıkarılacaktır. Bu sayede şehrimizdeki 1- Tüm yapılar ve yolların durumunu 2- Sokak lambaları , trafik levhaları , kaldırım taşları , ağaçlar , parklar ,rögar…

read more
Bulutsuzluk Özlemi Konseri 768 576 Kepez Belediyesi

Bulutsuzluk Özlemi Konseri

Dün gece bizlere unutulmaz bir gece yaşatan Bulutsuzluk Özlemi ve Nox grubuna ayrıca heyecanımıza ortak olan Kepezli ve Çanakkaleli hemşerilerimize teşekkür ederiz.

read more
İyi Bayramlar… 1066 710 Kepez Belediyesi

İyi Bayramlar…

İyi Bayramlar… Belediye Başkanımız Birol Arslan, Belediyemiz emekçileri ile bir araya gelerek sağlıklı, huzurlu ve sevdiklerimizle kucaklaşacağımız nice bayramlar diledi.

read more
Kepez Belediyesi Geleneksel Uluslararası Troya Halk Dansları Festivalinden eğlenceli kareler.. 960 640 Kepez Belediyesi

Kepez Belediyesi Geleneksel Uluslararası Troya Halk Dansları Festivalinden eğlenceli kareler..

Kepez Belediyesi Geleneksel Uluslararası Troya Halk Dansları Festivalinden eğlenceli kareler..

read more
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Motosiklet Korteji 1600 805 Kepez Belediyesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Motosiklet Korteji

18 Mart Çanakkale Motosiklet Derneği ile birlikte düzenlediğimiz “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Motosiklet Korteji” Kepez’den başlayarak Çanakkale iskelede son buldu. Bu anlamlı etkinlik için katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

read more
Belediyemiz Kiracısı Esnafımıza Müjde 1600 1066 Kepez Belediyesi

Belediyemiz Kiracısı Esnafımıza Müjde

21.01.2021 tarihli Belediyemiz Encümen Toplantımızda aldığımız kararlarla, 1- Başvuruda bulunan Salgın süresince işyeri kapanan Esnaf kiracılarımızın kiralarını almıyoruz. Kira sözleşmelerini kapalı oldukları süre kadar uzatıyoruz. 2- İşyeri faaliyetleri azalan Esnaf kiracılarımızın kiralarında indirim yapıyoruz. Kepez Belediyesi her durumda esnafımızın yanında.

read more