“Ağzı Çiçekli Adam” İsimli Tiyatro Oyunu Kepez’de Sahnelendi!

1600 1066 Kepez Belediyesi

Deney Atölyesi ve Gelibolu Değişim Derneği’nin çalışmaları sonucu hazırlanan İtalyan yazar “Luigi Pirandello’dan bir gitme ve bekleme hikayesinin bir araya gelmesiyle oluşan “Ağzı Çiçekli Adam” isimli tiyatro izleyicisiyle Kepez Belediyesi Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’nde 5 Ocak 2019 Cumartesi günü buluştu.

İzleyicinin yoğun katılım gösterdiği oyun, doğanın ve yaşamın içinde ıssızlığın, kalabalığın, izlemenin ve düşünmenin sınırlarında geziniyor. “Ağzı Çiçekli Adam” ve sessiz müşterinin yolları bir istasyonda kesişir ve sıradan bir gece her ikisinin de hayatını etkileyecek bir deneyime dönüşür.

Oyunu eşi Fadime Mutan ile birlikte izleyen Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan teşekkür sunumunda olumsuz hava şartlarına rağmen oyuna gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tiyatronun promiyerinden sonraki ilk gösterisinin Kepez’de yapılmasına dikkat çeken Mutan; “Kepez; eğitim ve sağlıkta olduğu gibi kültür ve sanatta da Çanakkale’nin mihenk taşıdır. İzlediğiniz oyun direkler arası ödülleri seçici kuruluna en iyi erkek oyuncu ve en iyi müzik dallarında girmiştir. Marifet iltifata tabiidir. Eserin hak ettiği anlamlı ödülleri heyecanla bekliyoruz” açıklamasında bulundu ve sanatçılara çiçeklerini takdim etti.