Kepez Belediyesi Sodem’den Ödül Aldı

1600 1066 Kepez Belediyesi

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından ikinci kez düzenlenen “Yerel Yönetim Ödülleri” töreni 12 Ekim Cuma günü Ankara’da Çankaya Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 96 belediyenin 330 projeyle ve 9 kategoride katıldığı ödül töreninde Kepez Belediyesi “Spor ve Sağlık Merkezleri” projesiyle ödüle layık görüldü. Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ödülü takdim alarak, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Kepez Belediyesi’nin toplam 6 spor ve sağlık merkezi var ve halka ücretsiz olarak hizmet veriyor. Bunun gibi birçok proje ile örnek olan Kepez Belediyesi Sosyal Belediyeciliği katıldığı her yarışmada dereceye girerek Kepez halkını gururlandırıyor ve “Önce İnsan!” diyen Mutan, projeleri ile ses getirmeye devam ediyor.